Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

PRIVATE Jobs - dansatoare, animatoare si hostess. Intra pe www.privatejobs.ro

 
 

AGENTIA PRIVATE Jobs - Agentie pentru dansatoare, animatoare si Hostess

Suntem o agentie de impresariat artistic ce promoveaza artisti (dansatoare, dansatoare exotice, dansatoare pentru nightclub-uri, dansatori, animatoare cluburi, animatori, hostess evenimente, modele, actrite, actori) pe plan intern si international.

Impreuna cu noi ai sansa de a descoperi lumea!
Danseaza, lasa-te fotografiat(a), filmat(a), promoveaza produse si servicii, calatoreste, distreaza-te, fa-ti noi prieteni...si bani!

Obisnuieste-te cu ideea sa fii inconjurat(a) de lume!
Bucura-te de viata combinand munca cu placerea!

PRIVATE International Business sprijina tinerii artisti talentati, prin serviciul sau de management, ajutandu-i sa evolueze pe plan profesional.

Ideea infiintarii acestei agentii a aparut firesc, ca o reactie la nevoile artistilor de a beneficia de sprijin in dezvoltarea carierei lor, precum si de cererea tot mai mare de artisti pe plan intern si international.

PRIVATE International Business inseamna o echipa de impresari recunoscuti in domeniu iar principiile activitatii noastre sunt simplu de exprimat: suntem hotariti sa obtinem tot ce-i mai bun din resursele noastre si ale artistilor nostri, prin munca si inovatie, descoperirea de noi cai de promovare si dezvoltare, oferind servicii profesionale de inalta calitate atit artistilor cit si clientilor nostrii.

Oferim deasemenea servicii specializate pentru firme si alte structuri care au nevoie de solutii profesionale legate de necesitatile acestora de organizare de evenimente artistice si promovare. Dealtfel, identificarea acestor necesitati precum si oferirea de solutii adecvate reprezinta un element de baza al activitatii agentiei noastre.

Activitatea noastra se desfasoara cu licenta obtinuta de la Ministerul Culturii si Cultelor din Romania.
Ofertele noastre sunt tentante si variate, cluburile cu care colaboram au sisteme si conditii diferite permitand fiecarui artist sa aleaga oferta ce considera a fi in deplina concordanta cu nevoile si cerintele acestuia. Toate ofertele au fost atent verificate de catre impresarii nostri.

Colaboram cu diverse agentii de impresariat artistic din strainatate si oferim contracte pentru artisti ne/profesionisti pentru: televiziune, casinouri, hoteluri, night-cluburi, discoteci, piano-baruri, etc.
In cazul in care pe site-ul nostru nu gasesti nici o oferta tentanta pentru tine, atunci contacteaza-ne, spune-ne tara unde vrei sa lucrezi si noi iti vom gasi in cel mai scurt timp cea mai buna oferta.

Promovarea adevaratelor valori este scopul nostru.
Urmarim artistii si ii sprijinim pe cei cu adevarat talentati.

NE INTERESEAZA SUCCESUL SI IL GASIM INTOTDEAUNA!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one